Professor Bunyan Booyens (14 Januarie 1916 – 25 Mei 2010) (Historia, 2021)
Bun Booyens is een van die min mense wat werklik in sy eie leeftyd 'n legende geword het - 'n alombeminde en verkwiklike legende. 'n Gesprek met hom was altyd soos om uit 'n stroom vars bergwater te drink; 'n tydjie saam met hom, en jou lagspiere was lam, jy is gelaat met 'n gevoel van behaaglikheid ..