Die skilder-werk van Maggie Laubser (Historia, 2021)
In hierdie kort oorsig van die werk van Maggie Laubser word op grond van 'n vy£ledige periodisering, 'n kensketsing van die stylaard van haar werk gegee teen die agtergrona van belangrike historiese £eite wat hiermee in verband staan
Keywords: Biography; History of art; Maggie Loubser; South Africa; Art