Hubertus Elffers se betekenis vir die Vrystaatse onderwys tussen die jare 1888 -1893 : III (Historia, 2021)
'n Artikel van Hubertus Elffers, rakende die skoolkommissie, bet in De Express van 26 November 1889 verskyn. Die £eit dat die skoolkom-missielede bulle pligte verwaarloos bet vanwee gebrek aan belangstelling in die plaaslike skoal, bet Elffers dwars in die krop gesteek
Keywords: Free state; School commissions; Elffers; Hubertus; Education