Die wapens van die Nederlandse kommandeurs, goewerneurs, en kommissarisse-generaal aan die Kaap, 1652-1806 (Historia, 2021)
-
Keywords: Dutch Consulate; Stained-glass window; Heraldry; Cape town; Coat of arms; Warffemius, E; Dutch