NAULILA (Historia, 2021)
Die botsing wat in 1914 tussen Duitse en Portugese troepe by Naulila aan die oewer van die Kunenerivier plaasgevind, het, is seker een van die inees sonderlinge gebeurtenisse in die veelbewoe geskiedenis van Suidwes-Afrika.
Keywords: Martial law; South West Africa; Schultze-Jena; Germans