Die vestiging van die eerste vryburgers aan die Kaap die Goeie Hoop : III : voorwaardes soos gestel deur kommissaris Rijckloff van Goens en die Here XVII se houding (Historia, 2021)
-
Keywords: Cape; Rijckloff van Goens; Slaves; Free burghers