Die vestiging van die eerste vryburgers aan die Kaap die Goeie Hoop : IV : die verhouding tussen die vryburgers en die owerheid G.C. Olivier 74 - 80 (Historia, 2021)
-
Keywords: Free burghers; Political council; Rijckloff van Goen; Government