Andries Pretorius se grondverkopings in Graaffreinet, 1837 tot 1838 : 'n hersiening van dr. G.S.Preller se gevolgtrekkings (Historia, 2021)
-
Keywords: Pretorius; A.W.J.; Land sales; Preller; G.S.; G.S.Preller; Groot Trek; Andries Pretorius; Graaffreinet