Die geval van Meyer De Kock en die ontstaan van die konsentrasiekampe tydens die Anglo-Boereoorlog, 1899-1902 (Historia, 2021)
-
Keywords: Meyer De Kock; Anglo-Boer war; British; Concentration camps; Boer; History of Concentration camps