Besonderhede aangaande die "Volkslied van de Zuid-Afrikaansche Republiek" (Historia, 2021)
-
Keywords: Catharina van Rees; Volkslied van de Zuid-Afrikaansche Republiek; De Vierkleur -Een Transvaalsch Volkslied