Enkele probleme in verband met die navorsing van vroeg-kontempor re vaderlandse geskiedenis met besondere verwysing na die Randse staking van 1922 (Historia, 2021)
-
Keywords: Contemporary history; Organised labour; Political history; Rand strike; 1922