Lotgevallen van drie broers Douwes Dekker in de Anglo-Boerenoorlog, 1899-1902 : I : Ernest Francois Eugene Douwes Dekker (Historia, 2021)
-
Keywords: Politics; Donkerhoek; Anglo-Boer war; Ernest Douwes Dekker