"Rooi Faan" van der Merwe - die graveerder van Bermuda (Historia, 2021)
-
Keywords: Bermuda; F. van der Merwe; Memorial stone; Francois van der Merwe; Prisoners of War; Red Demon of Calvinia; Anglo-Boer War; Rooi Faan