F A V AN JAARSVELD SE STUDIES OOR DIE SUID-AFRIKAANSE HISTORIOGRAFIE (Historia, 2021)
Waar daar in hierdie oorsig aandag gegee word aan wat prof. FA van Jaarsveld oor die Suid-Afrikaanse historiografie geskryf bet, dien vooraf gestel te word dat geen aan- spraak op volledigheid gemaak word nie. Hy bet 'n hele aantal artikels in tydskrifte en universiteitsreekse oor die onderwerp gepubliseer. Ek bet nie almal probeer opspoor nie. Die meeste daarvan bet egter in later publikasies herverskyn en so bet die meeste daarvan tog onder ons aandag gekom.
Keywords: Van Jaarsveld, F.A.; Historiography; History