Botswana Politics and Society, W.A. Edge, M.H. Lerokwe (reds.) (Historia, 2021)
Goeie resente multidissiplinêre studies oor individuele Afrikastate is relatief skaars. Die Amerikaners het wel in die 60er en 70er jare sgn. "Country Studies" gedoen oor die koloniale gebiede in Afrika waarby hulle ekonomiese en / of militêre belang gehad het. Vir hulle tyd was die werke uiters nuttig, maar sedert die jare van onafhanklikheid het daar ingrypende veranderinge in Afrika plaasgevind.