Nasionalisme en neutralisme en die uitbreek van die Tweede Wereldoorlog : 'n vergelyking van die faktore en omstandighede wat ontwikkelinge in die V.S.A., Suid- Afrika en Ierland bepaal het (Historia, 2021)
-