Verwysingstegnieke, M. Burger : boekbespreking (Historia, 2021)
Mev. Marlene Burger is 'n dosent in die Departement Biblioteek- en Inligtingkunde aan die Universiteit van Suid-Afrika. Sy het die sewende uitgawe van hierdie publikasie, wat oorpronklik deur P.J.A. Roux, hoofnavorser in die Departement Biblioteek- en Inligtingkunde, saamgestel is, hersien en geherstruktureer om dit vir die onervare navorser meer gebruikersvriendelik te maak.
Keywords: Karina Sevenhuysen; Marlene Burger; Departement Biblioteek- en Inligtingkunde; Universiteit van Suid-Afrika; P.J.A. Roux; Historia; Vol 40 No 2; Algemene Riglyne