(untitled) (Historia, 2021)
Gemeenskappe wat in krisisse verkeer, beoefen dikwels ’n politiek van herinnering ten opsigte van die verlede. Te midde van die krisisse waarin hulle hulleself mag bevind, herinner hulle aan die voorbeelde van grootse persoonlikhede of gebeure uit die tradisie. Dikwels is die bedoeling daarmee nie om na die verlede (’n sogenaamde goue tydperk) terug te keer nie, maar eerder om ’n ander toekoms moontlik te maak.