(untitled) (Historia, 2021)
Ondanks die drastiese herbeplanning van die huidige leerplanne ingeskiedenis, sowat ’n dekade gelede, neem die vak op die hoerskool niein gewildheid toe nie. Dje posisie van geskiedenis as skoolvak in diemiddelbare leergang bly gevolglik onder die soeklig. In hierdie om-standighede moet die Universiteit van Stellenbosch en die Kaapstadsetak van die Historiese Genootskap ge£elisiteer word vir die skepping vanhierdie geleentheid waar geskiedenisonderwysers deur middel van same-spreking, gedagtes oor bestaande probleme kan wissel, ten einde vas testel wat die grondoorsake vir hierdie probleme is, en middele vir ’nmoontlike oplossing te soek