(untitled) (Historia, 2021)
Dit doen my besondere genoee om die groot aantal onderwysers,universiteitsdosente en andere, wat ernstige belangstelling toon vir dieposisie wat Geskiedenis as skoolvak vandag by ons inneem, van hartebier te verwelkom. Dit was ’n goeie gedagte van die lIistoriese Cenootskapvan Suid-Afrika om hierdie konferensie te reel, en veral om aan hierdietema aandag te wy