(untitled) (Historia, 2021)
Met die gewaardeerde samewerking van die Kaaplandse Onderwys-departement en onder beskerming van dIe Universiteit van Stellenbosch,was die Kaapstadse tak van die Historiese Genootskap van Suid-Afrikaverantwoordelik vir die organisasie van ’n baie geslaagde Geskiedeniskon.£erensie wat op 10 en 11 April 1964 te Stellenbosch gehou is.