(untitled) (Historia, 2021)
Dat claar met die onderrig van geskiedenis ’n groot skroef los is en dat hierdie feit in wyer kringe sorg baa!, sal niemand betwis Die. Bewys hiervan is die feit dat toonaangewende opvoedkundiges, welmenende staats-manne en die meningskolomme van goedgesinde koerante herhaaldelik in die jongste tyd hul stemme laat hOOT het