(untitled) (Historia, 2021)
n Handskrifkopie van die Gedenkskrif van Anna Elizabeth Retief, gehuud (i) Johannes Dewald Hattingh en (ii) Thomas Ignatius Jacobus Steenkamp, het in my privaatbesit gekom deur die bemiddeling van wyle meneer L. J. Rootman, Vlakplaas en vroeer Klein Uitschot, distrik Lichtenburg.