(untitled) (Historia, 2021)
Uitgestrek Ie die hardgebakte en oopgebarste blou·rooi grond van die Kimberleyse diamantvelde. Die aanloklikheid wat hierdie delwerye inhou vir die laaste klompie bittereinders wat in die brandende son swoeg in hul soektogna die immerwykende blink steentjies wat onder die stowwerige aarde skuil, is haas onverklaarbaar. Die voortdurende grawe, sif en was van die gruis, is tiperend van die vasbenidenheid van die delwers wat aldeur maar droom van die fortuin wat iewers verborge Ie.