(untitled) (Historia, 2021)
1. Goldblatt: History of South West Africa from the Beginning of the Nineteenth Century. R9,75, pp. XVI, 263, met afbeeldings, bibliografie en register. Juta Kaapstad., 1971. 2. Hermann Rex. Voorgeskiedenis en Geskiedenis van die Nederduitsch Hervormde Gemeente Zeerust (Marico). R6. Pp. 449, met talryke afbeeldings. Uitgegee deur die Kerkraad. Gedruk deur die N.H.W.-Pers, Pretoria, 1971. 3. Smith, Anna H.: Johannesburg Street Names. A Dictionary of Street, Suburb and Other Place Names, Compiled to the end of 1968. Pp. 629. Juta, Kaapstad, 1971. R16,00 4. Wand J. W. C.: A History of the Modern Church from 1500 to the Present Day. Pp. 279. Methuen, 1971, lndeks. Kaarte. 5. Van Stamverwante Bodem deur dr.