(untitled) (Historia, 2021)
1. Besprekingsartikel: Zending en imperialisme in Zuid-Afrika 2. A.R. Willcox. Southern Land. The Prehistoy and History of Southern Africa 3. Anders Spamnan . A voyage to the Cape of Good Hope 1772-1 776. II 4. J.R. Lander. Crown and Nobility 1450-1509 5. M . Shennan . The European DyMmic - Aspects of European Expansion. 1450-1715 6. T . van Rensburg (red.). Oorlogsjoemaal mn S.J. Burger 7. A.J. Christopher. Southern Africa 8. Piet Meiring. Dynamite and Daisies 9. R.L. Wallace . The Australians at the Boer War 10. Jan Schipper. "De geschiedenis van Zuid-Afrika opnieuw geschreven". in Zwart op wit. een under Zuid-Afrika 11. Anthony Hocking . South African Government 12. Brian Barrow. South African People 13. Joy Collier. Joy Collier’s Cape 14. P. de Klerk e.a .. Die Opkoms van Europa 15. T.R.H. Davenport. South Africa A Modem History 16. F.G.E. Nilant & M . Schoonraad. Bibliografie: Suid-Afrikoame Kunstenaars 17. G.E. Mingay. The Ag+icultural Revolution 18. C.G.S. de Villiers. Geslagregister van die Familie Swart in Suid-Afrika (D.H. Heydenrych) ........ J.H. le Row . Robey Leibbrandf - die Rebel