(untitled) (Historia, 2021)
1. C.F.J. MULLER: Die Groot Trek in Beeld. Tafelberg, Kaapstad, 1978, III pp., R35.00 2. ERIC H BOLSMANN, The Mount Nelson. HAUM, Pretoria, 1979, R6,50 3. E.J. DIJKMAN, Di Suid Afrikaanse Kook-, Koek. en Resepte Boek. (Herdruk van die eerste uitgawe van 1891), Human en Rousseau, Kaapstad, 1979, 146 pp., indeks, R7,95. 4. E,H, BURROWS, Captain Owen of the African Survey, 1774-1857, A.A. Balkema. Rotterdam Kaapstad, 1979, viii, 248 pp" R20,00, 5. A.L. MULLER (red.) Die Ekonomiese Ontwikkeling wn Suid-Afrika. Academica, Pretoria en Kaapstad 1979.287 pp. R14.75. 6. BOB SCRIBNER EN GERHARD BENECKE (Teds), The German Peasant War of 1525 -New Viewpoints. London, GeoTge Allen & Unwin, 1979, x -206 pp. 7.P.G. NEL (red.), Die kultuurontplooiing oon die Afn"kaner. H.A.U.M., Pretoria en Kaapstad, 1979, g72 pp., R10,50. 8. A.G. OBERHOLSTER (red.), OoTlogsdagboek wn jan F.E. Gel/ieTs. Raad vir Geesteswetenskaplike Navorsing, Pretoria, 1978,407 pp.. kaarte, illustrasies. register, R10,00 9. KAREL BREYER. Moskaus Faust in Afrika Seewald Verlag. Stuttgart. 1979. 302 pp.. bibl. indeks. kaarte. illus. 10. LT. -GEN H.J. MARTIN and COL NEIL D. ORPEN. South Africa at War, Military and Industrial Organization and OPeratz.ons in connection with the conduct of the War, 1939-1945. Purnell. Cape Town. 1979. xvi + 405 pp., illus.. map. 11. H.C. VILJOEN. Die Viljoen-Familieregister, 568 pp.; N.P. SELLICK’ (compiler), Geredigeer deur L.C. ENDEMANN, John Parkin of Baakens River Farm and his family, 1820-1970, III pp.; DENIS RAUBENHEIMER (samesleller), Geredigeer deur R. T .J. LOMBARD, Familia Raubenheimer, 185 pp.; Aldrie R.C.N., 1978