(untitled) (Historia, 2021)
1. PAMELA M BARNES, R T J LOMBARD (ed.), Through the chequered path: the story of William Howard’s party of 1820 Settlers 2. V.H. RUTGERS, De Zwarte Storm, 1820-1830, Deel I, eigen uitgave, Heerlen 1986, 133 pp., ill., land-kaarten 3. J G LE ROUX (geredigeer deur R T J LOMBARD), Hugenotebloed in ons are, R.G.N., Pretoria, 1988, Prys nie vermeld nie. 4. P S DE JONGH, Sarel Cilliers. ’n Biografie oor die Voortrekker[iguur Sarel Cilliers, Perskor, Doornfontein, Johannesburg, 1987,302 pp 5. KAREL SCHOEMAN, Bloemfontein in beeld/Portrait of BloemfonteIn, 1860-1910, Human & Rousseau, Kaapstad, 1987, 191 pp., illus, kaart, indekse, R50,00 + AVB. 6. GERHARD-MARK VANDER W AAL, Van Mynkamp tot Metropolis -die boukuns van Johannesburg 1886 tot 1940, Chris van Rensburg Publikasies, vir die Raad vir Geesteswetenskaplike Navorsing, 1988 7. FRANSIE ROSSOUW (samestellerl, South African Printers and Publishers 1795-1925. From a South African Bibliography to the year 1925, Suid-Afrikaanse Biblioteek, Kaapstad, 1987,253 pp., geen prys vermeld nie 8. J P BRITS, Tielman Roos -Political prophet or opportunist? Unisa, Pretoria, 280 pp., R35,00. 9. KAREL SCHOEMAN (red.l, Reisjoemaal D.P.M. Huet: verhaal van een uitstapje uit Aliwal naar de Fransche zendelingstatien in het Basutooland. (SA Biblioteek Herdrukreeks no. 16), Kaapstad, 1987,64 pp., R14,50 + AVB. 10. A DAVEY (red.), Breaker Morant and the Bushveldt Carbineers, Van Riebeeck-Vereniging no. 18, Kaapstad! 1987,238 pp., Lede R17,50 11. BA LE CORDEUR (editor!, The journal of Charles Lennox Stretch, Maskew Miller Longman, Cape Town (The Graham’s Town Series) 1988, xxiv + 214 pp., illus., bibl., maps, index 12. I H ENKLAAR, Life and Work of Dr j.T.H. van der Kemp, 1747-1811 -Missionary pioneer and protagonist of racial equality in South Africa, Balkema, Kaapstad, 1988.234 pp, R55 plus AVB.