(untitled) (Historia, 2021)
Die eerste deel van hierdie werk bestaan uit ’n opsomming van publikasies, meestal uit Australie, oar die "Busveldt Carbineers" en veral oar twee hooffigure, Harry Morant en Peter Handcock. Die tweede deel is saamgestel uit persoonlike ondersoeke en navorsing; dit bevat inligting wat in geeneen van die Australiese publi- kasies verskyn nie, en die bedoeling is om die gebeurtenis in sy geheel te korreleer, te voltooi en in perspektief te bring. In die ou Pretoriase begraafplaas is ’n graf waarin twee persone begrawe Ie. Die kopstuk bestaan uit ’n wit marmerkruis en op die voetstuk lui die inskripsie: