(untitled) (Historia, 2021)
In Maart 1894 is President Paul Kruger op ’n vernuftige wyse deur ’n koerantredakteur om die bas gelei om te verseker dat hy ’n spoorwegkontrak aan die Natalse regering toeken. En die verbasendste aspek van die petalje was dat dit die Zuid-Afrikaansche Republiek ten goede gekom bet! Dit bet SODS volg gebeur.