(untitled) (Historia, 2021)
Die behoorlike huisvesting van swartes buite mynkampongs injohannesburg bet sedert die ontstaan van die goudmynbedryf netelige en moeilik oorkombare probleme geskep. Die oplossings bet boonop gesloer omdat die verantwoordelike instansies traag was om daadwerklik op te tree. Die gevolg was dat die vraagstukke op die lange duur al hoe ingewikkelder geword bet.