(untitled) (Historia, 2021)
Waar ek teenwoordig was toe prof Pelzer op sy eie voortreflike wyse die lewe en betekenis van sy voorganger as professor in Geskiedenis, prof. I D Bosman, in oenskou geneem bet, daar is dit met huiwering dat ek hier oor hom, my voorganger as professor in Geskiedenis, probeer skryf.