(untitled) (Historia, 2021)
Mev. Marlene Burger is ’n dosent in die Departement Biblioteek- en Inligtingkunde aan die Universiteit van Suid-Afrika. Sy het die sewende uitgawe van hierdie publikasie, wat oorpronklik deur P.J.A. Roux, hoofnavorser in die Departement Biblioteek- en Inligtingkunde, saamgestel is, hersien en geherstruktureer om dit vir die onervare navorser meer gebruikersvriendelik te maak.